Bornholmske Specialiteter
Sikker betaling
Lynhurtig levering
Bornholmske Specialiteter
Sikker betaling
Lynhurtig levering

 

Bornholmske specialiteter leveret direkte til døren

BornholmBornholmBornholm er et fælles varehus for bornholmske produkter og producenter. Vi har skabt et unikt bornholmsk varehus med en række små og store bornholmske producenter samlet under et tag. Alt det bedste fra Bornholm samlet på et sted.

Navnet BornholmBornholmBornholm, har du måske stiftet bekendtskab med, hvis du har besøgt øen med færge. Hver gang færgen stævner i havn og de rejsende skal fra borde, spilles den kendte bornholmske melodi, skrevet af Ib Mossin. Du kan høre sangen, og mærke den gode stemning på Youtube, ved at trykke her.

På webshoppen kan du gå på indkøb hele døgnet, hele året. I starten består vareudvalget af udvalgte fødevarer, tøj, tekstiler, skønhedsprodukter, glas, keramik og ure. Der kommer løbende nye bornholmske varer og producenter på siden.

Har du idéer til produkter eller funktioner vi burde tilbyde i vores varehus? Skriv til os på hej@bornholmbornholmbornholm.com - vi er meget åbne for alle idéer og indspil.

Følg os gerne på Facebook. Vi sætter stor pris på alle som deler budskabet om vores nye fælles varehus. Du finder os på facebook.com/bornholmbornholmbornholm

Solskinshilsen fra Bornholm

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte os - vi står til rådighed alle hverdage fra kl. 10-12.

Hjælp