KARAMEL KOMPAGNIET
Hver eneste karamel er personligt lavet af deres karamelmester, og skabt i en karamelkoger, hvis smukke kobber nænsomt er blevet banket ud med en hammer for mange årtier siden. Hver enkelt variant af karamellerne er blevet skabt med omhu og respekt for de fine ingredienser. F.eks. er saltkaramellerne med ægte sydesalt fra Læsø, og saltet bliver ikke bare blandet i karamelkogeren, men håndpiskes i stedet ind i den færdige karamelmasse. For kun på den måde kan karamelmesteren sikre, at saltets særlige konsistens bevares.
Tryk på det enkelte produkt for en nærmere beskrivelse
DE BLØDE KARAMELLER
Karamel Kompagniet er blandt de ganske få i hele Europa, der fremstiller ægte bløde karameller, og det er der en enkel forklaring på: Det er meget sværere end de hårde.
Bløde karameller er en levende masse, der kræver stor erfaring og omhyggelighed, for lige så fantastisk som de smager, lige så sarte og skrøbelige er de at arbejde med.
Bløde karameller er en blanding af videnskab og intuition. Du skal vide, præcis hvordan den kemiske sammensætning er for de forskellige sukkerarter. Fordi bløde karameller er så svære at fremstille, og fordi de kræver så stor ekspertise og omhyggelighed, er de en sjælden delikatesse for feinschmeckere.