Vores havtorn-marmelade er cremet og let syrlig. Den har bevaret sin flotte farve og friske smag, netop fordi vi koger så kort tid som muligt. Udover at den er lækker på brød, til ost og på yougurt, så gør den sig også godt sammen med kål, både spids-, hvid- og rødkål, den søde syrlighed i marmeladen går rigtig godt sammen med bitterheden i kålen. Prøv med 1-2 tsk. havtorn-marmelade og lidt god olie i den fint hakkede kål, bland godt og drys evt. med tørrede havtornflager eller nødder.
Marmeladen holder sig meget fint på køl, 2-3 uger i køleskabet, hvis man er omhyggelig med at bruge en ren ske hver gang der tages noget fra glasset.
Havtornmarmeladen er fremstillet af 56g. havtorn pr. 100g. Samlet sukker indhold 51g. pr. 100g.
Indhold: økologisk havtorn 56%, økologisk sukker, konsistensmiddel: pektin. Opbevares på køl efter åbning.
Næringsindhold pr. 100g g.
Energi i Kj |
902kJ |
Energi i kcal |
213kcal |
Fedt |
2,1g |
- heraf mættede fedtsyrer |
0,74g |
Kulhydrater |
48g |
- heraf sukkerarter |
47,8g |
Protein |
0,54g |
Salt |
12g |
Netto indhold 140g.