Om Bornholmerhampen
Med Bornholmerhampen har man igangsat en produktion af økologisk industrihamp med det formål at forarbejde frø og blade til forskellige sunde fødevarer. Ud over at være en plante der imødekommer alle krav om bæredygtighed, indeholdende hamp en masse sundhedsfremmende egenskaber.
Et af nøgleordene hos Bornholmerhampen er kvalitet og bæredygtighed i enhver forstand: hampen optager med sin kraftige bladvækst store mængder co2, produktionen er økologisk og forarbejdningen foregår lokalt. Deres hampeprodukter kan således karakteriseres som klimavenlige fødevarer, idet man kan følge deres korte vej fra jord til bord, ligesom at hampen i sig selv er godt for klimaet.
Bag Bornholmerhampen ligger en årelang interesse for sunde fødevarer, miljøspørgsmål og økologi, ligesom Bornholmerhampen mener, at øen som lokalitet med mange grønne initiativer og gode samarbejdsmuligheder, er det perfekte sted at realisere et hampeeventyr.
Tryk på det enkelte produkt for en nærmere beskrivelse